ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

logo old

Η εταιρία μας ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1987 και ασχολείται με την πώληση (χονδρική-λιανική) και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων καθώς και με την πώληση των ανταλλακτικών τους.
Από το 1990 εισάγουμε μεταχειρισμένα τρακτέρ Kubota, συρόμενα σκαπτικά, παλαιστές και μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών από την Ιαπωνία. Όλα τα μηχανήματα ελέγχονται λεπτομερώς, γι’αυτό εγγυόμαστε την καλή λειτουργία τους.

 

 

Είμαστε αντιπρόσωποι της εταιρίας LABIN PROGRESS TPS στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει συρόμενα σκαπτικά με κινητήρες Lobardini άριστης ποιότητας. Ταυτόχρονα, εισάγουμε σκαπτικά με διαφορετική ιπποδύναμη, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας.

Εδώ και χρόνια είμαστε επίσης αντιπρόσωποι των εταιριών KYMCO και KEEWAY στα μοτοποδήλατα, ενώ στον χώρο του ποδηλάτου συνεργαζόμαστε με εταιρίες, όπως η IDEAL και η KTM.

Το 2012 μπήκαμε και στην ενοικίαση ποδηλάτων (rent a bike) ανανεώνοντας τον στόλο μας σε τακτά διαστήματα, ενώ από το 2018 είμαστε και στις ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων/σκούτερ (rent a moto/scooter).

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία πληρούν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στους πελάτες μας, να τους στηρίζουμε με τις υπηρεσίες του after sales για την συντήρηση των μηχανημάτων τους και να χτίζουμε μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης.

 

Γιατί για εμάς η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση.

newspaper templates - theme rewards